QLTR #1 2011 är snart här!

Efter flera dagars intensivt slit och sömnlösa nätter närmar vi oss nu dagen D… eller snarare dagen T med stormsteg!

Jag menar alltså T som i TRYCK. På måndag rullar nämligen pressarna och spottar ut 12 000 ex av resultatet från våra gemensamma ansträngningar och det som ska bli det andra numret av tidningen QLTR!

En sak som vi kan säga redan nu är att QLTR #1 2011 ur många aspekter kommer vara mycket bättre än sin föregångare, och underligt vore väl annars. Det material vi fått och sammanställt spänner över allt mellan folkmusik och hårdrock, och jag tycker dessutom att vi lyckats knyta ihop det ganska bra på mitten.

Det som driver oss på redaktionen är våra deltagares inspiration och glädjen de känner när de får ägna sig åt sitt intresse. Vi hoppas att denna inspiration ska spridas vidare till er läsare, så att du efter att ha avslutat tidningen själv får lust att ta den där pianokursen, damma av dansskorna eller helt enkelt engagera dig i något som just du brinner för!

Väl mött och trevlig läsning önskar Anna Muñoz Lundgren, huvudskribent och samordnare.

Det här inlägget postades i Alla artiklar, Senaste om QLTR. Bokmärk permalänken.