QLTR-redaktionen tackar för sig och avslutar liverapporteringen!

Foto: Edel Puntonet

Från vänster: Lars Johansson (fotograf), Ronnie Berg (bildsamordnare), John Bäckström (fotograf), Alexandra Persson (redaktionskoordinator), Niklas Carlsson (fotograf), Jimmy Thorsell (skribent), Anna Muñoz Lundgren (huvudskribent och webbmeckare), Rasmus Dunnigan (skribent), Hanna Rindeskog (fotograf), Mattias Sjömäling (skribent).

Nu packar QLTR-redaktionen ihop för helgen och tackar för sig! Det har blivit två intensiva dagar, men tack vare ett grymt samarbete har vi under tiden kunnat publicera ett 40-tal artiklar med tillhörande bildgallerier här på sajten!

Vi tackar House of Metals arrangörer och Folkets Hus för en trevlig festival!

Det här inlägget postades i House of Metal 2011, Liverapporter. Bokmärk permalänken.