Mode – vårinspiration med värme

När jag och Mattias satte igång med detta modereportage var vi båda eniga om att det skulle genomsyra värme, rustik lantlighet och helt enkelt ha en hög mysfaktor!

Jag gick sedan runt till butikernas trevliga personal för att fråga vad trenderna i vår kommer att bli. Det enhälliga svaret jag fick var att vi kommer få se många varma färger komma fram i ljuset igen! Kläderna skiftar i jordnära och mjuka färger, och skorna återvänder till många naturliga material såsom trä, läder och skinn. Som konstrast till detta är smyckena stora och glamourösa, och används för att ge effektfulla detaljer till outfiten.

Vidare upptäckte vi att miljön i Wallmarksgården var perfekt, då den erbjöd både mysfaktor och värme med sin välbevarade gammeldags interiör.

Så här serverar vi vårens härliga mode till er läsare, och välkomnar er varmt ut på stan i vårsolen och till butikerna för att påbörja vårshoppingen!

Kläder, skor och smycken kommer ifrån butikerna Joy, BikBok, DNA samt Bohemian Luxury. Plats för fotograferingen är Wallmarksgården på Gammlia Friluftsmuseum.

Stort tack till alla inblandade!

Text och styling: Maria Lundqvist
Foto: Mattias Lönneborg
Make up: Maria Lundqvist och Jennie Pasma
Hårstyling: Maria Olovsson (Styling Crew)
Modeller: Maria, Alma, Angelica och Elin

Det här inlägget postades i Alla artiklar, Mode, QLTR 2011 #1. Bokmärk permalänken.