QLTR #2 2012 är nu ute!

Nya numret av QLTR är nu ute!

Äntligen kommer sommar och värme till Umeå!

QLTR är här med sommarens läsning och djupdykning i kulturella frågor och händelser att ögna igenom en skön dag i Rådhusparken.

Sommaren har äntligen börjat nalkas och med det kommer festivalerna som tar över staden under heta sommardagar och svala kvällar. Men vissa blir nog hetare mot kvällen! Årets Kulturnatta som vi valt att ta en extra titt på börjar redan tidig morgon och pågår långt inpå natten med hundratals programpunkter att välja på. I detta nummer av QLTR bjuder vi också på massor att välja på för er läsare. Vad sägs om årets badmode, en motorsågsjonglerande nycirkusartist, en bakom-kulisserna-intervju med en scentekniker eller varför inte tips på hur du marknadsför dig själv?

Efter den positiva responsen på förra numrets 2014-artiklar så har vi valt att fortsätta reda ut begreppen kring Kulturhuvudstadsåret, denna gång i en intervju med Marie-Louise Rönnmark, ordförande i 2014-utskottet.

För er som känner hur otäckt och klibbigt varm sommaren brukar vara så har självklart vår alldeles egen pessimistkonsult Ronnie skrivit en Cynical Content om en stor del av sommarens fasor som ni finner längst bak i tidningen.

Så vi på redaktionen önskar er alla en glad (och myggfri) sommar och vi syns igen i augusti!

KARI BERG
CHEFSREDAKTÖR

Foto: Linda Lindell

Ni kan finna ert exemplar här (med reservation för ändringar samt att tidningarna kan ta slut på en distributionsplats):

Kafé Station, Balder, Sagagallerian, Stadsbiblioteket

4Sound, Alcatraz Fritidsgård, Army Shopen, Athena Fritidsgård, Backens Vårdcentral, Bibliotekscafét, Biltema, Black Country Kitchen, Burmans Musik, Busstationen, Collector’s Point, Dragonskolan, Droskan, Gamla fängelset, Gammliamuséet, Gammliavallen/T3, Glashuset, Grubbeskolan, Hagaskolan, Hamnmagasinet, Hemmakväll, Hotel Clarion Uman, Hotel Winn, Hotell Björken, Hotell Botnia, Hotell Dragonen, Hotell Scandic Plaza, Hotell Scandic Syd, Ica Gourmet, John Bauergymnasiet, Kebabnekajse, KFUM Vandrarhem, Kulturcentrum för barn & unga, MegaZone, Midgårdsskolan, Musikanten, Nattöppet 7-01, Nolia, OK Hotell, Röbäcksskolan, Sagateatern, Schmäck, Sjöfruskolan, Specsavers, Statoil Carlshem, Statoil Ersboda, STF vandrarhem, Studieförbundet Bilda, Sveriges Radio, SVT, Teatercafet, Tegs Centralskola, Trafikskolan Öst på stan, Turistbyrån, Umeå Arena, Umeå Folkets Hus, Universitetet, Verket, Vindelns Folkhögskola, Västangårds skola, Wasagallerian, Waynes Coffee, Wish Hairdressing, Öppen Gemenskap, Östra gymnasiet

Det här inlägget postades i Alla artiklar, QLTR 2012 #2, Senaste om QLTR. Bokmärk permalänken.