Hösten på intåg!

Hösten på intåg!

Mysiga tröjor, halsdukar, vackra färger och varm choklad är alla ledord för hösten. Händelsemässigt är det även dags för höstbröllop, festivaler och skolstarter.

Sommaren som aldrig riktigt kom börjar nu sakta övergå till höst, visst har vi fått några sista dagar av värme, men det känns som att det mest har varit en halvdan sommarvärme och regn dessa månader. Men nu kommer i alla fall min favoritårstid där mysnivån är hög: hösten.
Vid denna tid är det också dags för många festivaler. Vi har t.ex. Discouraged Fest i september och den alternativa Sunset Park festivalen i augusti. Ni kan läsa mer om båda festivalerna längre fram i tidningen.

I detta nummer har vi även en bröllopsspecial. Vi kände att många traditionellt brukar fokusera på det på våren men vi valde att gå en annan väg och göra det annorlunda.

Självklart har vi även mycket annat i detta nummer. Har du någon koll på vad figurspel är? Det kommer du veta när du läst klart tidningen. Och visste du att i Umeå finns det nu en salong som gör naglar, vaxar och även… intimavgjutningar? Om inte, så vet du det nu! Utöver detta så har en intervju med en man som gjort stor skillnad för många föreningar – Kjell Thelberg.

Vi fortsätter följa utvecklingen mot kulturhuvudstadsåret 2014 i våran 2014-följetong, där det nu är dags för deras general/konstnärliga ledare – Fredrik Lindegren att sätta sig i heta stolen och svara på diverse frågor.

Nu ska er nyfyllda chefredaktör ut på balkongen i höstmörkret med en varm kopp choklad och börja planera på nästa nummer som kommer innehålla både mode och skräck…

KARI BERG
CHEFREDAKTÖR

Det här inlägget postades i Alla artiklar, QLTR 2012 #3, Senaste om QLTR. Bokmärk permalänken.