Umeå Kulturnatta tackar nej till projektmedel

Ojdå. Efter att House of Metal nyligen gått ut med att de tackar nej till Umeå2014’s beslut om ofullständig medfinansiering så går nu Kulturnatta ut med samma sak. Tidigare så sökte Kulturnatta pengar från Umeå2014 för att kunna genomföra ett större arrangemang under 2014 när Umeå är Kulturhuvudstadsår. När de fick svar så fick de endast 25% av det sökta beloppet men Umeå2014 krävde att de mer eller mindre skulle göra hela det sökta projektet. Trots att förhandlingarna fortfarande pågick så gick Umeå2014 ut med informationen och ”löftet” att Kulturnatta skulle genomföra två dagar. Nu har Kulturnatta gått ut med ett pressmeddelande på sin hemsida angående detta:
http://kulturnatta.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=35&Itemid=221

Det här inlägget postades i Alla artiklar, Kulturnyheter. Bokmärk permalänken.