Mode: Stilmedveten i höst

Producerat för Umemodellen
Fotograf, retusch och koncept: Mattias Lönneborg
Modell: Yahya Rezai
Kläder från: Gant

Stilmedveten i höst

Många har nog råkat ut för att det kan vara knepigt att välja rätt kläder i garderoben när hösten kommer. Temperaturerna växlar om vartannat, ena dagen är det regn och kyla, andra dagen har augustitemperatur och solsken. Den nordliga höstens oberäkneliga men färgglada prakt ger utmaningar till de modemedvetna att hänga med i svängarna.
Att klä sig när man ska till jobbet eller bara gå ut och se välvårdad ut på stan med vännerna kräver att man är både funktionell och flexibel samtidigt som man vill kunna vara välklädd. Med hjälp av Gant tog vi fram en uppsättning kläder som skulle kunna vara såväl välklätt som komfortabelt och väderanpassat.

En lätt dimma svepte över staden när bilderna togs och trots att detta är fotat i Umeå centrum skulle det kanske lika gärna kunna vara Milano?

 

Det här inlägget postades i Alla artiklar, Mode, QLTR 2013 #4. Bokmärk permalänken.