PAiN – Performance Art i Norr

Swaantje_smallPAiN – Performance Art i Norr

PAiN handlar om performanceart från Norrbotten. Efter det att deras bas flyttats till Umeå inkluderas även Västerbotten. De sysslar med allt från utställningar och utbildningar till utforskning och utveckling av konstformen här uppe på hemmaplan och sprider även Norr- och Västerbottnisk performanceart till andra delar av landet och världen.

PAiN fungerar som ett nav i den norrländska performancescenen och arbetar för att alla som vill vara med, lära sig nya saker eller helt enkelt är intresserade av uppvisning ska få ta del av diskussionerna, communityt och uppvisningarna.

För mer information om PAiN, titta in på deras hemsida: http://painperformance.com

Det här inlägget postades i Alla artiklar, Kulturnyheter, QLTR 2013 #4. Bokmärk permalänken.