Mode: Min hatt…

Producerat för Umemodellen
Fotograf, retusch och koncept: Sara Stenman
Modell: Emily Larsson
Makeup & hår: Emelie Holzkämper
Hattar: Ateljé Kopparhatten

Min hatt…
När vi möter en ny människa är ansiktet ofta det första vi tittar på, vilket det till och med finns forskning som visar. Såklart är då val av eventuell huvudbonad en detalj som verkligen är avgörande för vilket intryck vi ger, vad vi kommunicerar. I detta mode samarbetade vi med Vivianne, ägare av Ateljé Kopparhatten som hjälpte oss att plocka ut fyra olika klassiska hattar.

Sara Stenman berättar om bilderna:
– Jag valde att fota i studio där ljuset är enkelt att reglera och man slipper bry sig om väderprognosen. Eftersom modellen skulle fotas i fyra olika stilar, så blev det även mycket enklare för makeup-artisten/stylisten att styla modellen.
– I studion använde vi oss av en ljusgrå bakgrund samt två blixtar som vi flyttade runt allt eftersom för att få lite olika ljus på de fyra hattarna. Genom att använda studion lyckades vi framhäva hattarna som vi ville på ett klassiskt, rent och stilfullt sätt. Enjoy!

Det här inlägget postades i Alla artiklar, Mode, QLTR 2013 #4. Bokmärk permalänken.