”They’re here!” – Igen.

De livsgnistiga nycirkusensemblen La Soirée är åter i stan igen!!

La Soirée var i Umeå bara för några få år sedan på Idunteatern. Där uppträdde de på en rund, mysig och intim scen för att maximera den berörande och medryckande effekten av deras showmagi. Den i sin tur tillsammans med deras häpnadsväckande prestationer förmedlade budskap som att inte ”lägga (det kvävande) locket på” socialt med andra människor.

La Soirée sprider en varm känsla till publiken med en maffig lekfullhet med glimten i ögat. Kort och verkligen gott manifesterar de  en energi där känslan av att ha hittat hem inträder. Sedan dess är vi många som väntat på deras återkomst.

Äntligen är de tillbaka! La Soirée ingår i den stora nycirkusfestivalen under kulturhuvudstadsåret i Umeå, som pågår från och med 29:e augusti till och med 7:e september sensommaren 2014. – Tio dagar, trettioen föreställningar, och sju kompanier med nycirkus och gatuartister från alla världens hörn. Med reservation för eventuella fel och ändringar.

Förbered er på att bli hänförda i ”Tarrotkortsgyklar”-tecken som kabaré, varieté, komedi, akrobatik, vaudeville och burleskt. Njut med mycket nöje tillsammans med La Soirée. – ”Omöjliga att beskriva… Omöjliga att motstå.”

Mer om La Soirée och Nycirkusfestivalen går att läsa om på Umeå Teaterförenings hemsida.

Text: Torbjörn Vikström.

Det här inlägget postades i Alla artiklar, Kulturkalendern. Bokmärk permalänken.