Blir det fler Kulturnatta??

Vi har nåtts av nyheten att Umeå Kulturnatta kanske inte kommer finnas mer, i alla fall om man ser en av de möjliga scenarion som verkar finnas baserat på det uttalande projektledningen gjorde i går på hemsidan www.kulturnatta.com

Det finns inga besked om huruvida det blir ett Kulturnatta år 2015 eller datum för detta. Personalen har även meddelat att alla slutat per sista augusti i år och att de inte vet om det blir mer Kulturnatta, åtminstone inte som vi är vana att se den.

Kulturnatta redovisar i samband med nyheten också en mängd intressant statistik på resultaten under de 10 år som eventet gått av stapeln. Visste ni till exempel att sedan starten har nästan 3000 kulturhändelser gått av stapeln under ”kulturnätterna”?!

Det här inlägget postades i Alla artiklar, Kulturnyheter. Bokmärk permalänken.